Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Tjugofemte plats

16 apr , 2015, 22.32 Malin Slotte

 

Ännu en sömnig ballad bjuder Makedonien på. Och dessutom en tråkig förhandsvideo. Joacim Persson heter den svenska låtskrivaren bakom detta, och han har en lång meritförteckning. Själv blir jag mest trött och gäspar. Jag tycker man lika gärna kan ge sitt eget lands låtskrivare en chans om det är på den här nivån.

Om det går till final? Det är på gränsen, beror på hur han levererar på scen.

Vad är detta tecken i tiden? Det är så många länder i år som liksom vill dra sig tillbaka och sitta och knäppa på sin gitarr. Depression?

Bonus: Makedoniens bästa placering genom åren.

Makedonien har inte haft några större framgångar i tävlingen än 2006 då de blev tolfte. Låten låter bekant, och är inte helt pjåkig, refrängen sätter sig. Och hellre sånthär är såntdär ovan, faktiskt. Jag gav låten betyget tre stjärnor och omdömet: ”Hon till och med sjunger ’Shakira’ i refrängen.”

 

, , ,

Kommenteringen är stängd.