Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Tjugofjärde plats

17 apr , 2015, 23.59 Malin Slotte

 

Georgien är det andra landet i år som tävlar med en låt som heter Warrior, krigare. Jag tycker bättre om den här än Maltas som är den andra. Det här har mera attityd och tuffare tag, vilket verkligen behövs i den här tävlingen i år, då mycket är väldigt mjukt och lugnt. Inget fel med det i sig, men det kan bli för mycket av allt. Det här är kanske inte heller egentligen en så fantastisk och minnesvärd låt, men den går an. Den är skriven av sångerskan själv tillsammans med svensken G:son som bland annat skrev Euphoria. Det är inte självklart final, men jag skulle tippa att det blir det för Georgien i år. Placeringen kan bli nånstans i nedre halvan, mellan 16 och 20 ungefär.

Bonus: Georgiens bästa placering genom tiderna.

Georgien har blivit sjua två gånger, med högst poäng år 2010. Låten låter vagt bekant när jag ser den nu, scenframträdandet har jag däremot inte något minne av. Låten är också helt okej, men bidraget är fruktansvärt överkoreograferat. Det hade räckt med betydligt mindre. Jag gav bidraget två stjärnor och omdömet: ”Sönderkoreograferad ballad där sångerskan skickligt håller tonen trots att hon lyfts och bryts i olika vinklar.”

, , ,

Kommenteringen är stängd.