Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#29 Tyskland

8 apr , 2016, 23.46 Malin Slotte

 

På #29 plats i min eurovisionsrankning placerar jag Tysklands ballad, vars verser fångar mitt intresse, medan refrängen tar död på det. Trist refräng. Sedan får jag inte riktigt ihop det här numrets visuella uttryck med det musikaliska. Hon klär sig i en färgglad Manga-stil som skulle ha passat nåt glatt och poppigt och hoppigt, inte en sinister ballad som den här. Men hon kommer säkert att få mycket uppmärksamhet tack vare sin klädstil, även om den ju egentligen inte är så personlig och egen utan följer en färdigt dikterad stil och på så vis är en kopia. Och hon sjunger bra, vinnare av Tysklands The Voice. Jag tror heller inte att det här kommer att gå så bra i finalen, dit Tyskland är direktkvalificerat, utan att det nog hamnar i den sämre halvan av resultatlistan.

, ,

Kommenteringen är stängd.