Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Dramaserie,Film,Realityserie

Lågsäsong i rutan

9 jan , 2011, 01.28 Malin Slotte

 

Det är magert på tv-fronten just nu. Inte så hävt. Egentligen inget som måste ses. Följer lite halvengagerat tv-dramatiseringen av Hanne-Vibeke Holsts Drottningoffret i SVT – serien visas i Yle senare i vår. Inte så att den är dålig, men inget man inte kan missa om det råkar sig så. SVT:s Stjärnorna på slottet, som brukar bjuda på intressant dynamik mellan de medverkande, är i år en fruktansvärt stillastående och oengagerande historia. Ett riktigt misslyckande. Hoppas MTV3 lyckas bättre med sin version som börjar snart.

Som tur kan man alltid lita på filmutbudet. I kväll sågs Tomas Alfredsons Låt den rätte komma in – hade glömt att den var så fruktansvärt bra också som film. Mer svensk film: att Roy Anderssons Du levande gjorde intryck när jag såg den på bio har jag däremot inte glömt, och jag tänker se om den fortfarande håller måttet när den visas i FST i kväll (söndag) klockan 21. I väntan på en tv-följetong att på allvar engagera sig i igen …

, , , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.