Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Kroppsstrumpan man inte glömmer

22 jan , 2011, 01.48 Malin Slotte

 

Så här gick det i kvällens eurovisionssemifinal, den andra av tre. Det här var startfältet, med finalisterna i fetstil:

1. Soma Manuchar: Strong

2. Paradise Oskar: Da Da Dam

3. Jimi Constantine: Party to Party

4. Milana Misic: Sydämeni kaksi maata

5. Father McKenzie: Good Enough

Medan Father McKenzie, med Tobias Granbacka som förgrundsgestalt och låtskrivare, hade den kanske starkaste låten (Beatlespopig sak med fläskigt sound), hade Paradise Oscar, alias Axel Ehnström, det charmigaste framförandet med sin enkla, tralliga gitarrballad. Han hade skrivit låten själv också, vilket är rätt imponerande av en 19-åring. Milana Misics ”oriental-iskelmä” kan man kanske kalla konstnärlig.

Folket gillar tydligen inte dunka-dunka. Ut föll hon med den hudfärgade kroppsstrumpan (i sanning starkt, den nakenchocken blir svår att slå) och eurodancesnubben som kastade pengar och sprutade skumpa. Där var nog folket klokt.

, , , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.