Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Realityserie

Bondromantik

26 apr , 2011, 18.43 Malin Slotte

 

Nu är det bråttom! Det är inte ens en vecka kvar att skriva brev till de tio bönder som presenterades i Maajussille morsians presentationsavsnitt i långfredags. Tio kärlekstörstande bönder söker livskamrat. Ju fler brev de får desto större är chansen att vi får följa just deras kärleksjakt när serien startar i höst.

Noteras följande om singelbönderna:

– Den yngsta är 26 och den äldsta 48.

– Fyra av bönderna har barn från tidigare förhållanden.

– Flest kor har 40-årige Jouni Mattila från Raumo – 80 stycken!

– Två av bönderna är kvinnor, och i det ena fallet har man tänjt på bondbegreppet litet: Mervi Somero är föreståndare för en herrgård med restaurang och övernattningsmöjligheter. Hon är också textilkonstnär med tovning som specialitet.

– Två är finlandssvenskar: 48-årige Stefan Willner från Liljendal och 43-årige Hans Franzen från Kimitoön. Stefan är intresserad av Harley Davidson-motorcyklar och tillverkar knivar på fritiden. Hans beskriver sig som en romantisk och lugn man.

– I år söker även en gaybonde kärleken: 26 årige Janne Pietikäinen (bilden) från Pielavesi. Janne säger sig ha en usel gaydar och söker en manlig man.

Något för de flesta som drömmer om bondromantik alltså. Tid att skriva har man fram till den 2 maj. Här kan man läsa mer.

, , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Eagl skriver:

    Hur mycket svenska kommer det att pratas i programmet? Har det varit finlandssvenskar med i tidigare säsonger? Hoppas Traktor Alban hamnar kommer med på soundtracket.

  2. Malin Slotte skriver:

    Det beror på vilka de väljer att följa och vilka kvinnor som skriver till dem. Vad jag vet har inga finlandssvenska bönder varit med tidigare. Alban kan de väl ändå inte sjabbla bort.

Kommenteringen är stängd.