Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Realityserie

Bäst, bäst, bäst

24 aug , 2011, 09.00 Malin Slotte

 

Höstens stjärna på damtidningskanalen Liv är fastighetsförmedlaren Kaisa Liski – bäst i branschen åtminstone enligt henne själv. Efter att ha valsat runt i pressen i sommar har hon blivit en följetong redan innan serien Kiinteistökuningatar Kaisa börjat.

Huvudperson är en kvinna som har allt: karriär, pengar, utseende, två välartade vuxna barn och en man i sitt liv. Vi får inte bara en inblick i hennes flashiga vardag utan också i fastighetsbranschen och dess mest attraktiva objekt. Det handlar om att vara en rik och framgångsrik kvinna i Finland.

Vanligtvis tillspetsar dylika serier sina huvudpersoner för att väcka intresse, genom att framställa dem som bitchiga och mer eller mindre knäppa (ta till exempel Svenska Hollywoodfruar vars fjärde säsong startade i TV3 i måndags).

Kaisa är framför allt duktig och perfekt, trevlig och inte minst påstått ärlig mot sina kunder samt hård men rättvis mot kolleger som inte kan sitt jobb. Det mest knäppa med henne är att hon har sju (!) nakenkatter hemma.

Dottern Amanda Kallio fungerar som seriens berättare. Mor och dotter, 43 respektive 25, kunde vara systrar.

Kiinteistökuningatar Kaisa sänds i Liv i kväll onsdag kl. 21.

, , , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.