Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Realityserie

Välkommen hem till mig!

20 okt , 2011, 08.00 Malin Slotte

 
YouTube Preview Image

Efter att ha visat den svenska, brittiska och australiska versionen av formatet Come Dine With Me (Halv åtta hos mig) är det nu dags för den inhemska versionen Arvostele mun illallinen Suomessa på Liv.

Äntligen, vill man utbrista. Det har verkligen dröjt länge innan man fått ändan ur vagnen med detta utmärkta format. Det handlar alltså om att fyra för varandra okända personer bjuder varandra på trerättersmiddag hemma hos sig och sedan betygsätter varandras köksprestationer.

De har ett program var och fyra program i veckan sänds. Den med högst poäng får 1000 euro.

Konceptet påminner om Fyrans Fyra stjärnors middag där det är kändisar som bjuder varandra på käk, men versionen med vanliga människor är mycket roligare. Kändisarna behöver inte ens bjuda hem folk till sig, och en del av charmen handlar ju om att få se hur folk bor, inte bara vad de bjuder på.

Halva nöjet är den fyndiga kommentatorsrösten, i den svenska versionen tillhörande kvicke Helge Skoog. Jaana Saarinen (även aktuell som Talent-domare) har fattat galoppen och sköter sig fint.

Arvostele mun illallinen Suomessa sänds i Liv tisdagar till fredagar kl. 20.00, repris lördagar från kl. 18.

, , , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.