Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Lifestyle,Realityserie

Designerparet Simon och Tomas

22 okt , 2011, 02.00 Malin Slotte

 
YouTube Preview Image

Näst efter Ernst Kirchsteiger, som numera håller till i TV4, är nog Simon Davies och Simon Cederlund Sveriges kändaste tv-inredare. Paret hör till kanalen TV3:s stall och har gjort serier som Från koja till slott, Design: Simon & Tomas, Det stora byggslaget och Rum för en stjärna.

Davies är från England och talar engelska, och de har gjort smågnabbet sinsemellan till sin signatur, liksom att de alltid har en eller flera hundar med sig vart än de går. Tomas utmärker sig som den mer praktiska, medan Simon är dekoratören, den som vill pynta allt med lullull.

Nu sänder Jim serien Sveriges fulaste hem, där släktingar och vänner fått skriva in och ange objekt i behov av renovering.

Först ut är en iransk fyrapersonersfamilj som har ett kök som kanske inte är strykfult men ofunktionellt. Särskilt som de har släkten på fyrtio personer på middag varje helg.

Familjen åker ut och in i vardagsrummet flyttar Simon och Tomas där de sover över (rent praktiskt har väl övernattningen föga betydelse, men det blir väl roligare tv). Köket görs om i persisk stil med mycket lullull.

Sveriges fulaste hem sänds i Jim på fredagar kl. 20, med repris lördagar kl. 14.

, , , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.