Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Dramaserie,Komediserie

I väntan på Borgen

10 apr , 2013, 16.22 Malin Slotte

 
YouTube Preview Image

Det finns så många osedda serier och filmer. Så många olästa böcker och tidningar. Så mycket bra som man bara inte hinner med för att tiden är begränsad. En serie jag inte hunnit med är danska Borgen, vars sista säsong börjar i Yle Fem i kväll. Jag har den första säsongen som box, och har sett några avsnitt med behållning, men av olika anledningar blev det inte mer än så. Liksom så många böcker står med ett hundöra i bokhyllan och väntar på att läsas ut, hör Borgen till de serier jag planerar att någon gång åter ta itu med. När det inte finns något jag hellre lägger min tid på – som Mad Men, Homeland och Girls som är mina absoluta måsten och personliga topp tre just nu. Det ska mycket till för att jag ska prioritera bort dem för något annat.

Borgen hör däremot till min kollega Annika Hällstens favoriter. Läs vad hon skriver om den här.

 

, , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.