Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Komediserie

Perry i gruppterapi

3 Nov , 2013, 15.37 Malin Slotte

 
YouTube Preview Image

När Charlie Sheen fick kicken från Two and a Half Men kunde den gamla Friends-stjärnan Matthew Perry ha varit en naturlig ersättare. Så blev det nu inte, kanske för att produktionsteamet inte ville ta risken och satsa på en skådis med en liknande personlig problematik som Sheen?

Perry är däremot fortfarande i branschen, och de största rollerna har han haft i olika sitcomsatsningar som ofta inte blivit mer än en säsong långa. Också kvällens seriestart Go On (NBC 2012) lades ner efter första säsongen på 22 avsnitt.

Perry spelar radiotalkshowvärden Ryan King som nyligen blivit änkling. För att få komma tillbaka till jobbet kräver chefen att han går i gruppterapi för sörjande. Det tycker Ryan inte är så kul, och uppriktigt sagt heller inte tittaren.

Serien försöker balansera mellan skratt och allvar, men utan att i tillräckligt hög grad lyckas vare sig underhålla eller beröra. Perry är maniskt gåpåig, och har rollen som kaosskapande element i ett kontrollerat sammanhang.

Go On sänds i TV5 lördagar kl. 20.00, repris söndagar kl. 7.00.

, , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.