Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Realityserie

Kändisarnas vardagsliv

7 apr , 2014, 19.00 Malin Slotte

 

ve000bx7vf

Hur ser mediekändisarnas vardagsliv ut? Den brännande frågan tar sig den nya realityserien Tavallista elämää an. I tre halvtimmesavsnitt i veckan, från måndag till onsdag, följer serien sina huvudpersoner: Jussi 69 och Jyrki 69 från Finlands ”mest internationella” rockband The 69 Eyes, det ambitiösa fitnessparet Niko Nousiainen och Sofia Ruusila-Nousiainen som tänker erövra världen med sina till perfektion trimmade kroppar, ”societetsskönheten” Susanna Penttilä och stjärnadvokaten Heikki Lampela.

Vad innebär då detta vanliga liv? Under seriens gång vinner Sofia Ruusila VM i Bikini-fitness i Las Vegas. Heikki Lampela blir förälskad samtidigt som han representerar Timo Räty i processen mot Hilkka Ahde. The 69 Eyes turnerar i Ryssland och Susanna Penttilä åker på kärlekssemester till Miami med sin unge pojkvän, rockmusikern Ronnie Roos. Inte så värst mycket grå vardag med andra ord, utan snarare handlar det väl om att ge en inblick i det närmaste vi kommer ett så kallat glamouröst liv i Finland.

Det mest berörande och intima materialet har kändisarna filmat själva, påstås det.

Tavallista elämää sänds i TV5 måndagar till onsdagar kl. 19.00, repris lördagar kl. 17.25 och söndagar kl. 11.00.

, , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.