Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Musik,Realityserie,Underhållning

Sånger om kärlek och vänskap

15 Nov , 2014, 19.10 Malin Slotte

 

SuomiLOVE

Efter att We Want More avslutades med en livekonsert förra veckan tar nu Yles nästa musikunderhållning vid. Den här gången gäller det finska låtar, närmare bestämt hundra stycken till antalet, och varje låt knyts samman med en relation mellan två människor, om det så är kärlek eller (kvinnlig) vänskap.

Vi får med andra ord höra låtar som människor anser att är just deras låtar, för att de förknippar låten med sin relation, dagen då de träffades eller någon annan speciell händelse i livet. Förutom musik bjuder programmet alltså på mycket känslor. De flesta rörs till tårar då de får höra låten framföras för dem, antingen på scenen för studiopubliken eller på någon annan plats.

Omkring sextio artister framför låtarna, allt från Robin till Ismo Alanko. I kvällens avsnitt hör Samuli Edelmann och Kaija Koo till de kändaste artisterna. Under seriens gång kan tittarna rösta fram sin favoritlåt på programmets hemsida. Vinnarlåten framförs i den direktsända avslutningskonserten på nyårsafton.

Suomi Love sänds i TV2 lördagar kl. 19.10, repris söndagar kl. 22.05 och måndagar kl. 18.00.

, , , , , ,

Kommenteringen är stängd.