Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Realityserie

De gamlas drömmar uppfylls

9 Dec , 2014, 20.00 Malin Slotte

 

Unelmapäivä

Hoppa fallskärm, vara fotomodell, besöka barndomshemmet i Viborg och träffa sin syster för första gången sedan 1944. Det är några av drömmarna som äldre personer får förverkligade i serien Unelmapäivä. Serien är en del av Yles behjärtansvärda kampanj Använd hjärtat som vill motverka ensamhet bland äldre.

För att locka tittare är även några kändisar inblandade – Diandra Flores, Nicke Lignell, Viivi Pumpanen, Toni Nieminen och Katariina Souri – i den mer eller mindre naturliga rollen som den som ser till att de äldre personerna får sin dröm uppfylld. Det är snäll-reality och feelgood-tv för hela slanten, och åtminstone i första avsnittet bjuds det inte på någon större dramatik när en 72-åring hoppar fallskärm och ett fortfarande förälskat 80-årigt par åker till det daghem där de för första gången sågs som barn.

Seriens fem delar sänds tisdag till torsdag denna vecka, och tisdag och onsdag nästa vecka.

Drömmarnas dag sänds i  TV1 tisdag, onsdag och torsdag kl. 20.00.

, , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.