Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Realityserie

Vem är bästa mamman?

10 feb , 2015, 01.10 Malin Slotte

 

ve000h0ds2

Tre mammor bedömer varandra som mammor. Det är programidén i Livs nya realityserie Äitien sota, ett slags mammavariant av Halv åtta hos mig, där deltagarna betygsätter två saker: hur bra andra kvinnor tar hand om sitt barn och hur bra andra kvinnor tar hand om sitt hem. I första avsnittet möter vi de tre ”mammaskönheterna” (kaunotaräidit, tack för det nyordet!) Suvi Pitkänen, Katri Sorsa och Jannina Morkos som alla försöker bygga upp ett kändisskap med hjälp av sitt utseende.

Titeln utlovar stor dramatik, och det är för mycket lovat. Det här verkar vara tandlös snäll-reality i sensationsförpackning, vilket gör underhållningsvärdet tämligen anspråkslöst. Visst kan man se på detta för inblicken i folks privatliv och boende, men som reality uppfyller det inte genrens krav på konflikt och drama.

Äitien sota sänds i Liv torsdagar kl. 20.00, repris fredagar kl. 22.00, söndagar kl. 19.00 och måndagar kl. 1.10.

, , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.