Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Okategoriserad

Fyrtionde plats

1 apr , 2015, 16.26 Malin Slotte

 

Eurovisionen närmare sig med sjumilakliv, och det är dags att börja förbereda sig genom att lyssna in sig på bidragen. Jag gör det här på bloggen som jag brukar, även detta år som en högst subjektiv fyrtio i topp-lista. Det kan vara intressant att kvalitetsmässigt arbeta sig uppåt på detta sätt. Vi börjar alltså i botten, genom att obarmhärtigt utse årets värsta bidrag. Det var ganska lätt att bestämma sig för att det (även) i år är Portugal som bjuder på praktkalkonen. En trött, ansträngd och oinspirerad låt, där sångerskan också ser ut som om hon slitit sitt hår innan hon tvingades upp på scenen. Det är minst lika mycket produktionen som själva låtskrivandet som är problemet här. Så tyvärr Portugal, blir mest bedrövad över detta.

Ifall detta går till final lovar jag att äta upp alla mina vintermössor.

Bonus med anledning av att Eurovision Song Contest 60-årsjubilerar i år; Portugals bästa placering genom tiderna:

Sexa 1996, ett bidrag jag faktiskt inte har något som helst minne av.

, , ,

Kommenteringen är stängd.