Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Trettiofjärde plats

7 apr , 2015, 16.20 Malin Slotte

 

Det är många låtar om och med krigare i år (mer om denna trend senare), och Schweiz är en av dem som satsar på temat, åtminstone i förhandsvideon där artisten springer omkring i skogen med päls, krigsmålning och fjädrar i håret. Hon verkar kunna sjunga och har själv skrivit låten, som dessvärre är en ganska jämntjock sak. Produktionen hjälper heller inte till att lyfta detta, utan det låter demoaktig och daterat med sin åttiotalsgitarr. Det blir nog inte final för Schweiz i år, heller.

Bonus: Schweiz bästa placering genom tiderna.

Schweiz har vunnit två gånger, senast 1988 med Céline Dione. En av de riktigt starka eurovisionsvinnarna som håller än i dag.

 

, , ,

Kommenteringen är stängd.