Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Femtonde plats

26 apr , 2015, 22.47 Malin Slotte

 

Kom igen katten, det svänger ju! På femtonde plats i min eurovisionsrankning kommer Storbritanniens pigga electroswing. Det här är inga komplicerade krusiduller utan pang på rödbetan och visst både fastnar det och rycker i benen. Det är kanske lite plastigt, men sticker ut och är snyggt producerat. Hyggligt fräsch vintage med andra ord. Gör duon bra ifrån sig live kan det gå skapligt för detta. Jag tror på nånting mellan plats 11 till 15 i finalen.

Bonus: Storbritanniens bästa placering genom tiderna.

Storbritannien har vunnit fem gånger, senast 1997, och det var en riktig promenadseger. Alla visste att bandet som redan var världsberömt skulle ta det, och visst är det också en stark låt. Ändå låter jag en aning sval. Kanske på grund av det förutsägbara i segern, och för att bidraget är lite för slipat och tillbakalutat för att kännas speciellt.

, , ,

Kommenteringen är stängd.