Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Fjortonde plats

27 apr , 2015, 23.41 Malin Slotte

 

En flicka som sjunger om fred till inget annat än kompet av en gitarr. Mer komplicerad än så behöver en ballad inte vara för att av mig rankas som den fjortonde bästa låten i årets eurovisionsfestival. Det här är en nätt och behaglig visa, men ett frågetecken är hur det ska funka på scenen. I den stämningsfulla förhandsvideon är nämligen ett ljud viktigt för helhetsintrycket: stadens brus. Hur ska man få till den atmosfären på scen? Det här är så pass sympatiskt och genuint att det borde räcka till final, där det här i all sin enkelhet kan få svårt att hävda sig. Tippar på plats mellan 21 och 25.

Bonus: Ungerns bästa placering genom tiderna.

Ungern blev fyra 1994. Jag förstod mig inte på det här när det begav sig, tyckte det var tråkigt. Nu tycker jag det här är hur fint som helst.

 

, , ,

Kommenteringen är stängd.