Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Trettonde plats

28 apr , 2015, 22.40 Malin Slotte

 

Kolla här vad intressant! Låt oss bena ut vad som händer i detta klipp. Det handlar om tid. Han ska rädda sin violinist från att drunkna i ett timglas, fast när han kommer fram är det han själv som stängs in i timglaset. Tala om att ha otur. Lägg därtill till snygga explosioner och en snyggt randad (men säkert dödligt giftig?) orm, så blir det en hyfsat snygg och dramatisk förhandsvideo. I alla fall finns det saker att fundera över. Snyggt producerad är också låten, så snyggt att man har överseende med att det blir lite tjatigt i längden. Det är i alla fall välkommen action bland alla ballader. Jag tror på final för Vitryssland, och en mittenplacering kring 16 till 20 ungefär, och hoppas på både explosioner, ringlande ormar (ej riktiga levande) och en violinist i timglas på scen.

Bonus: Vitrysslands bästa placering genom tiderna.

Vitrysslands bästa placering är sexa i Helsingfors 2007. ”Årets koreografi. Vaxaktig artist framför rivig poprock med Bond-vibbar. Stilren koreografi där svartklädda agentbrudar leker spindelmän på vita skärmar.” skrev jag då då och delade ut betyget fyra stjärnor. I dag när jag ser detta blir jag generad. Ge mig en skämskudde, fort!

, , ,

Kommenteringen är stängd.