Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Nionde plats

2 maj , 2015, 23.59 Malin Slotte

 

På nionde plats i min eurovisionsrankning kommer Norge, som har en snygg och dramatisk ballad och en sångerska vars röst doftar Adele. Bara duon lyckas överföra den dramatiska videon till scenen kan det bli ett riktigt praktfullt släktgräl i Wien. Det hoppas vi på, scendramatik. Det blir självklart final för Norge i år, och det här kan mycket väl komma bland de tio bästa.

Bonus: Norges bästa placering genom tiderna:

Norge har vunnit tre gånger, med högst poäng 2009. Det var en rätt självklar vinnare, en väldigt eurovisionsmässig vinnare, och en charmig och bra vinnare. Jag hann bli lite trött på det här bidraget strax innan tävlingen och skaffa mig andra favoriter, men visst var det ju pojken med fiolen som skulle vinna det här året. Jepp.

, , ,

Kommenteringen är stängd.