Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Numero uno

13 maj , 2015, 23.59 Malin Slotte

 

Okej, nu är det alltså officiellt: min favorit på fösta plats i år är Italien, denna pampiga operaballad som får kroppsbehåringen att resa sig till en böljande sommaräng. Det här är starkt, mäktigt, dramatiskt och extra kraft får det av att tenorerna som tar i är tre. Det här kan mycket väl vara en vinnare. Bra kommer det i alla fall att gå, mycket bra.

Bonus: Italiens bästa placering genom tiderna.

Italien har vunnit två gånger, senast 1990 med detta. Jag var inget fan då det begav sig, jag hade velat se Frankrikes White and Black Blues som vinnare det här året. Återigen ser jag större kvaliteter i detta när jag ser det nu. En traditionell italoschlager är det ju, med rätt bra melodi, även om jag fortfarande tycker att det är rätt magstarkt att av alla ämnen sjunga om Europeiska unionen.

, , ,

Kommenteringen är stängd.