Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#43 Montenegro

25 mar , 2016, 18.39 Malin Slotte

 

Dags att börja lyssna in sig på årets Eurovisionsbidrag, och jag tänker som de senaste åren göra det som en topplista nerifrån upp där jag plockar bort ett bidrag om dagen från min eurovisionsspellista. Så vi börjar alltså i botten, på plats #43 där vi hittar årets värsta och sämsta låt. Montenegro är landet som ståtar med den tvivelaktiga äran. Det här är helt hopplöst och hemskt, en icke-låt i mina öron som jag helst inte upplever fler gånger än jag måste. Själva anser de att de bjuder på något nytt och annorlunda, och ja, annorlunda är det förstås, det måste man ge dem, och de ska ha cred för det. Men icke desto mindre är detta ett riktigt bottennapp. De lovar också bjuda på en riktigt överraskningsshow i Stockholm som folk sent ska glömma, och det får de så gärna göra för här behövs det verkligen något som piggar upp det dystra mumlet. Den dansande tjejen ska de åtminstone ta med sig. Om det här kommer att kvalificera sig till final? Haha. Ha ha ha ha ha.

, ,

2 kommentarer

  1. David skriver:

    Jag gillar låten och hans Depeche Mode-röst. 7/10

  2. Malin Slotte skriver:

    Du skämtar? Men ok, ska ge den en chans till.

Kommenteringen är stängd.