Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#42 Moldavien

26 mar , 2016, 17.52 Malin Slotte

 

Min rankning av årets eurovisionsbidrag fortsätter, i dag tar vi oss an årets nästvärsta låt på plats #42. Det är Moldavien som får stå med den skammen. Vad är det för fel på detta då? Ja-a, var ska vi börja? För det första är det en enormt intetsägande låt som inte har ett uns av originalitet i sig. Hade man en dator att räkna ut och spotta ur sig en riktig eurovisionskliché skulle det komma ut något i den här stilen. Som låt är det här ett stort blah! Och framförandet hjälper verkligen inte till att lyfta helheten. Rösten är som kritgnissel mot en svart tavla. Brr. Så att nej, jag är beredd att riskera hemmanet på att vi inte kommer att se detta i final.

, ,

Kommenteringen är stängd.