Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#33 Irland

4 apr , 2016, 18.37 Malin Slotte

 

Den här killen liknar någon i ett pojkband, tänkte jag första gången jag såg Irlands bidrag. Jag kom fram till att det var Ronan Keating från Boyzone jag tänkte på. Sedan läste jag in mig på bidraget och insåg att Nicky Byrne är en gammal pojkbandsstöt även han. Så det är möjligt att det var sig själv han liknade. Nåväl, Irland representeras i år av en tidigare Westlife-medlem som på äldre dagar sadlat om till radiopratare (att vara född på 70-talet är att vara äldre i det här sammanhanget). Det här är ett av flera pojkbandspopbidrag i år, och ingen av dem får till det riktigt. De kommer på rad här nu i min rankning, i dag alltså Irland på #33. Ifall detta går till final – vilket inte är omöjligt eftersom det är en erfaren artist som åtminstone en gång i tiden har haft många fans – får han nog nöja sig med en bottenplacering.

, ,

Kommenteringen är stängd.