Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#32 Litauen

5 apr , 2016, 21.35 Malin Slotte

 

Låt oss få undan de här pojkbandsbidragen nu med en gång genom att placera Litauen på plats #32. Det är inget band utan en soloartist förvisso, men stilen kan vi väl vara överens om att är pojkbandspop, denna gång en svenskskriven mellanmjölksvariant utan mycket aromer. Den brännande frågan är varför jag finner detta bäst i den här kategorin i år? Det är främst artisten jag tycker drar det längsta strået. I sitt slag är han den som gör mest intryck, och som framgår av klippet verkar han också vilja bjuda på lite show med sitt språng genom rökkaskaderna. Han deltog redan 2012 i Baku med oförglömliga Love is Blinde, då han sjöng med ögonbindel, ett rätt pinsamt fall som ändå hade nånting och trots allt kom på 14:de plats. I år går det nog sämre, på sin höjd en bottenplacering i finalen.

, ,

Kommenteringen är stängd.