Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#21 Kroatien

16 apr , 2016, 16.52 Malin Slotte

 

Det börjar bli svårt nu, hör ni. Ni skulle bara veta hur svårt jag hade att bestämma mig för vilken låt som skulle komma på #21 i min högst personliga och subjektiva rankning av årets eurovisionsbidrag. Bestämde mig för Kroatien till slut. Varför då då? Ja, vi börjar nu vara framme vid låtar som jag alla finner helt okej. Därför börjar det vara svårt att eliminera något från spellistan. Kroatiens ballad är nätt och melodiös på ett stabilt keltiskt-anglosaxiskt vis och låter som ballader från exempelvis Malta och Irland brukar kunna låta. Sångerskans lite punkiga stil blir en intressant kontrast till det lugna och fina. Nina Kraljic är kroatisk The Voice-vinnare och av klippet att döma verkar hon ha bra scennärvaro. Att det blev den här låten jag valde att slänga ut i dag beror på att den trots allt känns lite tam. Men tror ändå den kommer klara sig hyfsat. Final är klart, där jag gissar att det blir en placering nånstans i mitten av resultatlistan.

, ,

Kommenteringen är stängd.