Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#6 Österrike

1 maj , 2016, 23.50 Malin Slotte

 

Mera retro på #6 i min eurovisionsrankning. Österrike bjuder på en hederlig gammal fransk eurovisionsdänga, en nätt och varm och fin melodi i söt och färgsprakande inramning. Det här är riktigt aptitligt och får mitt schlagerhjärta att bulta. Hade detta deltagit för 30–40 år sedan hade det kommit högt, kanske till och med vunnit. Frågan är om ett sådant här bidrag har något att hämta i tävlingen i dag? Jag befarar dessvärre att det här kommer att förbises, att det anses vara för gammalt och otidsenligt, och därför är det chanslöst. Riktigt orättvist i så fall, för jag vidhåller att det här är en av årets höjdpunkter.

, ,

2 kommentarer

  1. Kugge skriver:

    Jag tror barnen kommer att gilla det här! Och det här har gillats både i De eurovisa och SVT:s motsvarighet!

  2. Malin Slotte skriver:

    Hej Kugge! Då är den kanske inte så chanslös som jag befarar. Hoppas …

Kommenteringen är stängd.