Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#5 Italien

2 maj , 2016, 18.32 Malin Slotte

 

Hohho, vet ni vad, nu är vi framme vid topp fem i min eurovisionsrankning. Är det inte oerhört spännande eller vad? #5 är för mig i år Italien, och det med en låt som inte var någon omedelbar förälskelse för mig i början, utan som snarare har växt efter hand. Det är en ballad på både italienska och engelska (jag ska bespara er att upprepa vad jag tidigare sade om den saken), där det till en början inte händer hemskt mycket. Den liksom flödar på på ett lite statiskt sätt. Men efter några lyssningar börjar den suggerera en, och man sugs in i det kraftfulla melankoliska rus som utgör låten. Det är väldigt snyggt gjort, och hon verkar ha en alldeles unik förmåga att förmedla känsla. Som artist höjer hon sig lite extra över en redan hög artistnivå, och bara det bådar ju gott. Det kan inte bli annat än en placering i den övre halvan av resultattabellen, hur hög placeringen blir hänger på scenprestationen. Men jag litar på att hon kommer att leverera, så det är svårt att se att man skulle lyckas förstöra det här bidraget live.

, ,

Kommenteringen är stängd.