Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Realityserie,Tävling

Sökes: ett ansikte

14 sep , 2013, 19.00 Malin Slotte

 
YouTube Preview Image

Modellrealityn America’s Next Top Model har producerats i tjugo säsonger, och har därmed varit en av de mest framgångsrika realityformaten.

Men inget är för evigt. När serien efter sjutton säsonger fick problem med tittarsiffrorna åkte flera av seriens kända profiler ut, bland dem fotografen Nigel Barker. Som i stället återkom som programledare för kvällens seriestart, modellrealityserien The Face, som med sina tre modellcoacher framstår som en sorts modellseriernas motsvarighet till sångtävlingen The Voice.

I seriens första säsong har supermodellerna Naomi Campbell, Coco Rocha och Karolina Kurkova fyra adepter var som de försöker hjälpa att vinna tävlingen och därmed bli reklamansikte för en kosmetikkedja. De flesta tävlande är erfarna modeller, och bland de tolv noteras exempelvis Miss Kina 2011. Drama och tårar utlovas, och Campbell är ju känd för sitt temperament och har till och med dömts för misshandel.

The Face sända i Ava onsdagar kl. 21.00, repris lördagar kl. 14.00 och måndagar kl. 19.00.

, , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.