Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#4 Lettland

3 maj , 2016, 20.05 Malin Slotte

 

Nu är det ganska så svårt i rankningen, och ytterst tajt på de här topplaceringarna, men #4 får bli Lettland för mig. En riktigt spännande och ovanlig låt, ett ganska naket elektroniskt sound till rå kraftfull sång. Resultat är riktigt rivigt och tilltalar mig skarpt. Snyggt som tusan. Sångarens person tilltalar mig också. Vilket häftigt bidrag, det behöver liksom inget tingeltangel och krimskrams utan fungerar bra så här, möjligen kunde man fundera lite på stajlingen men inte heller den ska krånglas till för mycket. Låtskrivaren bakom detta är Aminata Savadogo som kom sexa i fjol då hon själv stod på scen för Lettland. Redan då gav hon prov på en särpräglad musikalisk stil, och det här är ännu bättre. Kanske är det ändå för smalt för en riktig topplacering, men bra lär det gå, och jag kommer inte att klaga om det här mot förmodan skulle gå och vinna.

, , , ,

Kommenteringen är stängd.