Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Dokumentär,Dramaserie,Komediserie,Realityserie,Tävling

Värt att se fram emot

21 Dec , 2010, 23.19 Malin Slotte

 

Om inte julhelges tv-utbud bjuder på så många överraskningar händer det desto mer på tv-fronten i vår. Det här hör till det intressantaste:

2.1 Mannerheim, berättad av Jörn Donner (TV1). Jörn Donners dokumentärserie om Mannerheim måste ges en chans.

10.1 An Idiot Abroad (Yle Teema). Dokumentär reseserie med RickyThe OfficeGervais och Stephen Merchant samt deras osannolike polare Karl Pilkington vars resonemang beskrivits ”som att höra en katt prata”. Definitivt en av vårens intressantaste nyheter!

14.1 Eurovisionsspektaklet drar igång med den första inhemska semifinalen (av tre).

14.1 Solsidan (FST5/TV4). Äntligen kommer den andra säsongen av den ypperliga svenska komediserien. Fint också att FST sänder den nästan samtidigt som svenska TV4, där han man fått till en bättre deal än med SVT.

24.1 Linnan tähdet (MTV3). MTV3 har snappat upp SVT:s format Stjärnorna på slottet och gör en inhemsk version med Danny, Arja Saijonmaa (som också varit med i SVT-versionen), Anna-Leena Härkönen, Pertti Neumann, Anu Sinisalo och Juha Veijonen.

24.1 True Blood (TV2). Efterlängtad, trots att kvaliten varit i sjunkande ända sedan den starka starten, är ändå tredje säsongen av vampyrserien som fick lite konstiga sändningstider mitt i OS.

3.2 Idols (MTV3). Den femte finska säsongen börjar.

22.2 Muodin huipulle (MTV). MTV3 har den goda smaken att producera en andra inhemsk säsong av världens bästa realityserie Project Runway. Tummen upp!

5.3 Free Radio (Tv1). Komediserie om en radiostation där kändisgästerna spelar sig själva.

9.5. Rupert Everett reser tillbaka till forna tiders sexualmoral i några dokumentärer på Yle Teema.

, , ,

Kommenteringen är stängd.