Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Dramaserie,Ståupp

Tips för trettondagsafton

5 jan , 2011, 19.40 Malin Slotte

 

Trettondagen är inte jättespännande ur tv-synpunkt, däremot kommer ett par repriser i kväll som är värda att flagga för! Se eller knappa in följande för bandning!

1. De halvt dolda, FST5 kl. 22. Den som missade Jonas Gardells dramaserie i fyra delar när den sändes 2009 får nu åter chansen. Om utsatta barn i olika tidsplan. Tungviktsdrama i den seriösa klassen, knappast lättsmält men berörande och bra.

2. Ensam på scen: Greg Giraldo, SVT2 kl. 1.15. Bra ståupp slår det mesta i humorväg! Den som missade denna ståuppföreställning på nyårsdagen får en ny chans i natt. Greg Giraldo var en amerikansk ståuppare och exjurist från Harvard som levde hårt och körde en lite råare stil. Liksom de flesta ståuppare tänjer han gränsen för om vad och hur man får skämta, och är också rätt politisk. Dog av en medicinöverdos i september.

, ,

Kommenteringen är stängd.