Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Kulturprogram

Dagens tv-tips

9 feb , 2011, 16.14 Malin Slotte

 

Noteras följande intressantheter på tv i kväll:

1) Paradise Oskar alias Axel Ehnström som tävlar i euovisionsfinalen på lördag är veckans gäst i kulturprogrammet Pixel. Oberoende av om han vinner eller inte är han en ung singer-songwriter vi förmodligen kommer att få se mer av. FST5 klockan 20.40.

2) Yle Teemas litteraturprogram Bokland besöker Mariehamn och träffar Leo Löthman och Katarina Gäddnäs. Rubriken lyder ”Lilla lyckliga Mariehamn” vilket kanske inte är den originellaste vinklingen. Klockan 19.20. Programmet är en repris.

3) SVT2 har möblerat om i tablån med anledning av skådespelaren Lena Nymans bortgång och satt in tre nya program med start klockan 19.

, , , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.