Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Realityserie

Hollywoodfruar än en gång

25 jan , 2012, 09.30 Malin Slotte

 
YouTube Preview Image

Säga vad man vill om Svenska Hollywoodfruar, realityserien om svenska rikemansfruars liv i Los Angeles, men inte är den ointressant. Möjligen var den senaste säsongen en svacka, men det tar sig nu igen i den fjärde säsongen som startar i Liv i kväll.

Bekanta från tidigare är Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter och Isabel Adrian. Ny för säsongen är Gunilla Persson som tidigare medverkat i spinoffen Svenska New York-fruar, men som nu flyttat till Los Angeles för att hennes åttaåriga dotter Erika ska göra karriär.

Gunilla är en så kallad stage mum som gör sitt yttersta för att hennes barn ska bli en stjärna. Hennes sätt mot dottern på olika talangevenemang i serien har fått upprörd publicitet i Sverige.

Som alltid när man ser den här serien frågar man sig vad som är autentiskt och iscensatt, hur mycket som är skådespeleri för den goda showens skull? Hur man än gått tillväga för att göra serien bjuder den på makalösa karaktärsporträtt.

Originalkanalen är svenska TV3 och på dess hemsida finns alla fyra säsongerna utlagda för fritt beskådande.

Svenska Hollywoodfruar sänds i Liv onsdagar kl. 21.30, repris lördagar kl. 21.30.

, , , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.