Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Realityserie,Underhållning

Vilket frieri!

24 mar , 2012, 09.00 Malin Slotte

 
YouTube Preview Image

Wikpiedia definierar flash mob som en grupp människor som plötsligt samlas på en offentlig plats, och där gör någonting oväntat en kort period och sedan skingras direkt efter.

Vad händer när flash moben möter realityserien? Svar: det blir ett spektakel av sällan skådad magnitud.

Så är det åtminstone i pilotavsnittet av Mobbed (Fox 2011), en tänkt engångshändelse som lockade så många tittare att kanalen ville ha fler avsnitt.

I serien överraskas en ovetande person av en sjungande och dansande folkmassa som i denna form levererar en överraskande och livsförändrande nyhet.

I kvällens avsnitt inte bara friar Justin till sin flickvän Nikki på detta sätt. Programmets producents Howie Mandel nöjer sig inte med detta: han löper linan ut och vill att de gifter sig i samma veva. Och för att effekten av de över tusen dansande människorna ska bli maximal börjar man med att manipulera den omvittnat svartsjuka bruden till tårar. Tala om att leka med folks känslor och styra dem dit man vill!

Men spektaklet är onekligen magnifikt när det väl sätter i gång och bara växer och växer. Bruden är så överväldigad att hon står dubbelvikt och bölar – tårarna har nu övergått i rörelse. Allt är imponerande vältajmat och inövat – det enda som sticker i ögonen är att ingen knäpper brudklänningen som i all hast träs över henne.

Mobbed sänds i TV5 lördagar kl. 21.00.

, , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.