Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Musik,Tävling

Pernilla ändrade sitt nummer

17 maj , 2012, 18.35 Malin Slotte

 
YouTube Preview Image

I dag övade den första hälften av länderna i den första semifinalen för andra gången på scenen i Baku, däribland Finlands Pernilla Karlsson. Pernillas team har gjort korrigeringar i hennes nummer sedan det första genrepet i söndags. Man var inte nöjd med bakgrunden, som man nu verkar ha ändrat till varmare färger, rött och fyrverkerier i gult i stället för silvervitt. Och så blåser inte vindmaskinen längre Pernilla så direkt i ansiktet.

Också mina favoriter Rumäniens och Cyperns shower börjar utkristallisera sig allt mer. Rumäniens gimmick i både grafik och koreografi är hjärtan. De vill att vi formar händerna till hjärtan när vi dansar i sommar. Enkelt, och möjligen också effektivt.

Montenegro verkade glädjande nog ha mer i rockärmen än vad de visade i sin första repetition. Det blir mer show än vad det först verkade. Och meningslöst vore det ju annars, för låten i sig är ju inte mycket att luta sig mot.

, , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.