Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Dramaserie,Komediserie

Mor och son ger lån

17 Nov , 2012, 00.52 Malin Slotte

 

Det finns grovt taget två skäl till att tv-serier sänds på obarmhärtigt sena sändningstider. Antingen lockar de inte tillräckligt många tittare – och därmed annonsörer – för att de är för exklusiva. Eller så lockar de inte tillräckligt många tittare för att de helt enkelt är skräp. Åttadelade Easy Money från 2008 är ett praktexempel på det senare. En sällsynt seg och tråkig serie är det.

Diane Frolov och Andrew Schneider som har skapat serien har tidigare bland annat varit med och gjort Sopranos. Guds bästa barn handlar det heller inte om här.

Handingen kretsar kring den excentriska familjen Buffkin som driver en snabblånsfirma där mamma Babette (Laurie Metcalf) styr och ställer. En dag får firman konkurrens när de frodiga bröderna Mamayo stegar in och förklarar att de har öppnat en likadan verksamhet. Det blir mammans högra hand, yngste sonen Morgans (Jeff Hephner) uppgift att försvara företaget i den allt hårdhäntare konkurrensen. Detta trots att han innerst inne föraktar branschen. Morgan är misstänkt normal i en familj av galenpannor. Så ifrågasätts också släktskapet redan från början i första avsnittet som heter DNA.

Easy Money sänds i MTV3 natten till lördagar kl. 1.10.

, , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.