Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Diskussion,Talkshow

Hjallis snackar kärlek

2 Nov , 2013, 13.36 Malin Slotte

 
YouTube Preview Image

Affärsmannen Hjallis Harkimos tv-karriär fortsätter rulla på. 2006 debuterade han som sidekick i den idrottsbetonade talkshowen Sorainen (Harkimo) 2006, sedan 2009 har han spelat rollen som Finlands Donald Trump i den finska versionen av The Apprentice (Diili) och 2011 fick han ett eget program, Hjalliksen kanssa, där han intervjuat makthavare och kändisar i den tyngre ändan.

Från och med i kväll ansvarar han för MTV3:s lördagsunderhållning i en ny prime time-talkshow som varje vecka tar sig an ett nytt tema tillsammans med några utvalda gäster. Premiäravsnittet handlar om kvinnor och kärlek med de inbjudna gästerna författaren Riku Korhonen och musikerna Lauri Tähkä och Jouni Hynynen.

Männen sitter framåtlutade mot varandra och rynkar sina kloka pannor och blottar sina hjärtan inför detta livsmysterium. Trots att alla fyra är män som åtrås av det motsatta könet lyckas de undvika alltför illa stinkande skryt och koketteri, och det blir en riktigt intressant diskussion i en stämning av seriös uppriktighet blandat med förlösande skrattsalvor. Man förstår varför Hjallis blivit en av kanalens mest betydande profiler; bakom butterheten finns intelligens och han ställer bra frågor.

Hjallis sänds i MTV3 lördagar kl. 21.00, repris tisdagar kl. 15.50 och onsdagar kl. 14.15.

, , , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.