Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Lifestyle,Realityserie

Om mannen själv får bestämma

4 okt , 2014, 07.00 Malin Slotte

 

En ny infallsvinkel på gör om mig-programmen har brittiska Your Style in His Hands från 2013. Där är det männen som får omskapa sina kvinnor helt enligt eget tycke och smak. Åtminstone måste de göra ett försök, innan den riktiga stylisten Lisa Snowdon griper in och visar hur en kvinna ska kläs.

I första avsnittet är det Lindsey som ska göras om. Hon har gått ner fyra klädstorlekar sedan hon fick barn, men klär sig fortfarande i samma kläder som när hon var större. Det är förstås alldeles hopplöst och går inte alls för sig att gå omkring och se ut på det viset. Så nu ska maken Mark, som har noll koll på mode och kvinnokläder, shoppa en ny garderob åt henne för 5 000 pund.

Det är förstås meningen att Mark ska misslyckas. Inte blir det till något när han ska ekipera frun; han vet inget om vad som smickrar kvinnokroppen. Men det vet som tur är modellen och programledaren Lisa Snowdon som styr upp det hela, och hjälper Mark att plocka ihop en garderob som gör Lindsey till en helt ny person.

I programmet används en klädstrimlare som förstör den gamla, föraktade garderoben. Det är onödigt slöseri med helt okej kläder som säkert hade hittat nya ägare på en loppis.

Your Style in His Hands sänds i TV5 lördagar kl. 15.00, repris lördagar kl. 7.00.

, , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.