Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Okategoriserad

Trettionionde plats

2 apr , 2015, 16.54 Malin Slotte

 

Låt oss säga så här: Danmark vill verkligen ge oss ett medryckande feelgoodpiller med sextiotalskänsla i år. Men personligen mår jag dessvärre inte särskilt bra av detta. Här saknas tyvärr glädjen och energin som hade krävts. Det känns mest trött, tungfotat och väldigt, väldigt tjatigt.

Går detta till final? Det vore underligt om, och heller inte särskilt rättvist.

Bonus, Danmarks bästa placering genom tiderna:

Danmark har vunnit tre gånger, mest överlägset för två år sedan. Jag var inte så överväldigad av den här låten, även om jag kan förstå varför just den här artisten vann. För två år sedan delade jag ut snåla tre stjärnor, och var därtill tveksam till seger: ”Folkpop med trummor, pipig flöjt och ett barfota, rufsigt naturbarn med en lätt hysterisk klang i rösten. Vinsttippad, men tveksamt om detta verkligen är vinnaren?”

, , ,

Kommenteringen är stängd.