Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Trettiosjätte plats

5 apr , 2015, 22.39 Malin Slotte

 

Vi rör oss fortfarande bland bottenplaceringarna, och noteras kan att det på trettiosjätte plats inte handlar om någon pinsam praktkalkon utan ett bidrag som bara råkar vara för menlöst och jämntjockt för att förmodas kunna ta sig till final. Det är en  midtempolåt som försöker få till en trallvänlig lägereldskänsla med sin gitarr. Den svartvita videon visar en sångerska i mogen ålder som lovsjunger sin kärlek till en karl som ser lite cool ut med muskler, tatueringar och hatt. Mer spännande än så blir det inte.

Bonus, Nederländernas bästa placering genom tiderna:

Nederländerna har vunnit fyra gånger, senaste 1975, med det här pigga bidraget som med rätta blivit en eurovisionsklassiker.

 

, , ,

Kommenteringen är stängd.