Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Tjugonionde plats

12 apr , 2015, 22.19 Malin Slotte

 

I år finns det hela två låtar med som har samma titel, Warrior. Malta är den ena och svagare av de två. Det är en låt med pampigt stråkarrangemang men som i övrigt inte lever upp till sin krigiska titel. Det är ganska sött och mjäkigt för att handla om krigare, och det kan bli svårt för Malta att kvalificera sig till final i år.

Bonus: Maltas bästa placering genom tiderna.

Malta har kommit tvåa två gånger, båda under 00-talet. Senast var 2005 med den här skira balladen, som jag tyckte var för traditionell och smörig när det begav sig, men som jag nu uppskattar mer när jag ser den. Ingen vinnare, men en hygglig tvåa. ”Nätt och gråtmild liten melodi”, tyckte jag 2005 och delade ut tre stjärnor.

 

, , ,

Kommenteringen är stängd.