Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Trettionde plats

11 apr , 2015, 23.00 Malin Slotte

 

Nu är vi framme vid topp trettio i min eurovisisionsrankning och på trettioande plats hittar vi Litauens countryinspirerade käleksduett. Det är en flirtig och piffig scenshow som är rätt underhållande. Jag gillar gitarren och det retroaktiga i detta. Det är medryckande, och låten fastnar lätt, även om den är ganska usel.

Om det går till final? Njae, det tror jag ändå inte. För svag låt helt enkelt.

Bonus: Litauens bästa placering genom tiderna.

Sexa 2006 är Litauens största framgång i tävlingen. Jag minns det här bidraget, och det är ovanligt att ett skämtbidrag tar sig så här högt. Men varför inte? Jag vill minnas att jag inte gillade bidraget när det begav sig, men nu när jag ser klippet tycker jag gubbarna är rätt coola och bjuder på en bra och rolig show. Två stjärnor gav jag bidraget det året, och tyckte: ”Årets pajasbidrag där man påstår sig vara vinnarna och uppmanar folk att rösta. Van Halen-versionen av Skvallerbytta bing-bång. Tack, nästa.” Vad sur jag var.

 

, , ,

Kommenteringen är stängd.