Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Tävling

Sextonde plats

25 apr , 2015, 22.49 Malin Slotte

 

På sextonde plats i min högst subjektiva eurovisionsrankning kommer Lettland. För att det är annorlunda och lite underligt på ett spännande sätt. Det är ovanliga ljudeffekter och ibland blir det helt tyst innan låten tar ny far. Som låt är det en rätt pressad och knölig sak, en ballad med förstoppning kunde man säga. Jomenvisst, jag tror det kan gå medelbra för det här, på plats mellan 11 och 15 i finalen ungefär.

Bonus: Lettlands bästa placering genom tiderna.

Lettland har vunnit en gång, år 2002. Puh, det här var riktigt risiga eurovisionsår, tack och lov att det skett ett musikaliskt uppsving. Obegripligt dålig låt, och det fanns bättre, exempelvis Estland. Det här skulle knappt ta sig till final i dag.

, , ,

Kommenteringen är stängd.