Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Humor

Handlöst och hejdlöst

17 sep , 2015, 16.00 Malin Slotte

 

Kädettömät kokit klockan 20.05 och Antti Holma Show klockan 21 är MTV3:s nya torsdagsprogram på bästa sändningstid.

Kädettömät kokit är ännu en kombination av matlagningstävling och lekprogram – den här gången ger professionella kockar gästande amatörkockar instruktioner vid grytorna utan att de får hjälpa till med händerna.

Antti Holma Show är en underhållande talkshow med korta insprängda sketcher där Antti Holma gör alla karaktärerna själv.

Antti Holma (född 1982) är efter sin medverkan i populära tv-program som Putous och Kingi en av landets populäraste unga skådespelare, och han har också publicerat sig i skönlitterär form.

Som bisittare i programmet alternerar Kari Ketonen, Kiti Kokkonen, Reino Nordin och Anna Dahlman. Första programmet med temat internet gästas av skådespelaren Ville Myllyrinne och stämningen är god och lättsam.

Mycket bygger på det flamsigt underhållande snacket, så där avslappnat polare emellan, och till sin form påminner det om en poddsändning med bild. Man får känslan av det är personer som känner varandra mycket väl som sitter och pratar – och ibland blir anspelningarna snudd på för insides. Holmas homosexualitet som han skämtar om torde vara välbekant, men hur många känner exempelvis till att han varje dag äter samma kycklingportion till middag?

I de korta och rappa sketcherna som föregår reklampauserna visar Holma upp sin skådespelartalang. En av karaktärerna skulle funka som Björn Wahlroos dubbelgångare.

Antti Holma Show sänds i MTV3 torsdagar kl. 21.00, repris fredagar kl. 01.30, Sub torsdagar kl. 22.00

, , , , , , , ,

Kommenteringen är stängd.