Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#39 Vitryssland

29 mar , 2016, 19.25 Malin Slotte

 

Ny dag och nya årtag, nu är vi framme vid placering #39 i min årliga eurovisionsrankning där jag placerar Vitryssland, detta land som brukar ha anspråkslösa framgångar i den här tävlingen. Här finns en del helt okej element förvisso: vargtematiken, att han har ett spännande utseende och själv påminner om en varg, synthmattan med åttiotalssoundet, som för övrigt är en av årets trender. Han lovar dessutom att en annan varelse förutom han själv kommer att befinna sig på scenen i Stockholm. Spännande. Så har vi det som är mindre bra: grafiken tja och framför allt en låt som är tja – gammalmodig, inte retrocool. Så nej, det ser inte ljust ut i spåkulan för Vitryssland i år heller – däremot avtecknar sig konturerna av en kvinna utklädd till varg i kulan, apropå den där andra varelsen på scen? Hon är snygg, långhårig och dansar i vargskinn? Eller? Överraska oss på den punkten, snälla.

, ,

Kommenteringen är stängd.