Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#13 Norge

24 apr , 2016, 21.17 Malin Slotte

 

På #13 skickar jag hem Norge, ett bidrag som knappast lär falla den stora och breda publiken i smaken, och som om det tar sig till final (vilket jag ändå tror och hoppas) kommer att komma bland de sista. Det är ingen vinnarlåt, men jag fäster mig ändå lite vid detta. Gillar man att göra jämförelser skulle man säkert säga att detta påminner både om Euphoria och Margaret Berger (Norges bidrag 2013 och typ det årets bästa låt, kom fyra). Jo. Visst. Inte är det helt långsökt. Jag gillar melankolin och stämningen, att det händer saker i melodin. Tempoväxlingen mellan vers och refräng är det mest iöronenfallande, och den övertygar inte helt. Den är inte obestridligt genial och mitt i prick. Ett intressant bidrag, även om det inte når ända fram.

, , , ,

Kommenteringen är stängd.