Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Eurovision Song Contest

#12 Polen

25 apr , 2016, 23.52 Malin Slotte

 

Här kommer Polen. På #12. Så kan det gå när man lyssnar på studioversionen av en låt, och sen när man ser liveversionen blir man njae … Den smöriga studioversionen är roligare, just för att den är så ohämmat, oförblommerat smörig och sentimantal. Detta borde ha kunnat bli nåt intressant på scen; en kille född på fel århundrade med röd sammetskavaj, ridbyxor med revärer, långa lockar och den lilla mustaschen – härligt otidsenligt! Men tyvärr saknar han karisma bakom den excentriska stilen, han kommer helt enkelt inte fram i rutan, är inte så levande och intressant och scenversionen blir därför jämntjock och småtrist. Synd på bortkastat smör. Final lär det nog ändå räcka till, men högre än en mittenplacering blir det knappast om det inte sker ett mirakel med scenframträdandet, och det tror jag inte.

, ,

Kommenteringen är stängd.