Malin Slotte zappar mellan kanalerna

Gala

För mycket för Hollywood?

20 jan , 2011, 00.00 Malin Slotte

 

Veckans snackis i tv-världen är utan tvekan det här, söndagens Golden Globe-gala där fjolårets bästa amerikanska film och tv premierades. För andra gången var den brittiske komikern Ricky Gervais värd, och enligt vissa var det också sista gången. Enligt medierapporteringen var hans skämt för råa för den församlade Hollywoodeliten. Nej, några silkesvantar hade Gervais inte trätt på kvällen till ära, och tur var väl det, för visst är han väl helt briljant? Nån finsk kanal skulle gärna få lägga tassarna på programmet, klippa bort de tradigaste bitarna och sända det nån sen kväll. Intresse finns.

,

2 kommentarer

  1. Karolina skriver:

    Nej definitivt inga silkesvantar där men jag tycker precis som du att Gervais var briljant! Och så fascinerades jag av hans sympatiska habitus – han är ju ändå så starkt David Brent i mitt sinne (så går det förstås alltid om en skådis har en dominerande roll men det förstärks utan tveckan av mockumentary-greppet) att det är ofattbart att han kan vara annat än den sliskiga äckelpottan.

  2. Malin Slotte skriver:

    Inte ett spår av David Brents plumpa enfald där inte, skämten är som precisionsmissiler.

Kommenteringen är stängd.